Утре ще има среща на парламентарните групи за Лукойл. Прокрадва се

...
Утре ще има среща на парламентарните групи за Лукойл. Прокрадва се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Утре ще има среща на парламентарните групи за Лукойл

Утре ще има среща на парламентарните групи за " Лукойл ". Прокрадва се наклонност, че дерогацията може да повлияе на цената на горивата. Вече години откогато имаме дерогация, поевтиняха ли ви нафтата, бензинът или пораства непрестанно? Сега има боязън, че ние ще предложим след седмица да няма дерогация. Месеци наред държавното управление нищо не прави против " Лукойл ". Петролът същият, цените на горивата пак в небесата. От газа българите ще печелят по 3 милиарда лв., а от " Лукойл " до момента от джобове ни са излезли 3 милиарда $. С какво ни плашат? Това попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Добрич.

По мотив думите на Кирил Петков, че държавното управление се оправя добре със земеделците и миньорите, Борисов сподели: " Делян Пеевски беше моторът да се подпише съглашението с миньорите ".

" Когато имат напън, ние заставаме до тях, когато имат триумфи, те са си самодостатъчни. Това е горе долу тактиката, няма неприятно, само че когато се вършат верните неща, а ние вършим верните неща за хората ", съобщи Борисов. 

По думите му България е на газовата карта и сега всички зависят от нас – турци, сърби, словаци, унгарци, румънци, гърци, македонци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР